VOOR WIE?

High Performance Coaching is niet voor iedereen, enkel voor bijzonder gedreven ondernemers. Deze ondernemers komen uit verschillende branches en zijn eigenaar van een eenmanszaak of KMO.

Ben jij bereid om: 

  • te doen wat nodig is?
  • te focussen op wat er écht toe doet?
  • de confrontatie aan te gaan?
  • brutaal eerlijk naar jezelf en onderneming te kijken?
  • verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en bedrijf?
  • meer impact en resultaten te halen? 
  • nu actie te ondernemen?

Effectieve mensen weten dat het enige moment nu is 

Succesverhalen

Tom – 45 jaar – Horeca

Lange dagen draaien was nu eenmaal wat hij jaren deed, zonder enig probleem. Het bedrijf groeide elk jaar. Toch ging het groeien de afgelopen jaren moeizamer.
Tom was ook met veel dingen tegelijk bezig en dat vrat energie. Soms twijfelde hij en dacht is dit bedrijf leiden wel een goed idee? Moet ik geen stap terug zetten?”.

Hij wou meer tijd om de toekomst van het bedrijf te garanderen en écht aanwezig te zijn bij zijn partner en kinderen. Hij wou meer vitaliteit om ’s avonds energie te hebben. Om er ‘echt te zijn’.

Na 5 maanden samenwerken met Lisa vertelt hij het volgende:
“Lisa hielp me te focussen op wat écht belangrijk is. Haar aanpak is confronterend, altijd eerlijk en direct. Ik ben doel- en resultaatgericht gaan werken. De impact was zichtbaar voor mezelf én voor mijn omgeving.
Bij mijn gezin ben ik meer betrokken, aanwezig en energiek. Ik bouw nu aan een leven dat mij voldoening geeft en waarbij ik het gevoel heb dat ik iets beteken.
Daarnaast is de omzet van mijn bedrijf een heel stuk verhoogd. Ik ben in staat er te zijn voor mijn team, hen aan te sturen, en niet onbelangrijk: voldoening te halen uit mijn werk.
Het traject laat me enorm hard groeien (zowel zakelijk als persoonlijk). Ik zie deze samenwerking dan ook nog vele jaren doorgaan.”

Ook klaar voor verandering en het maken van een switch? Neem dan net zoals Tom contact op.