CLIËNTEEL

High Performance Coaching is niet voor iedereen. Ik werk enkel met de bijzonder gedreven ondernemer/ bedrijfsleider die zonder terughoudendheid in het leven staat. Efficiëntie en effectiviteit zijn topprioriteit. Groei en expansie staan centraal in zijn bedrijf en leven. Deze bedrijfsleiders komen uit verschillende branches en zijn eigenaar of C-level leider van een KMO.

Typerend voor mijn cliënten:

  • bouwen een leven en bedrijf dat de moeite waard is
  • willen meer van dat wat belangrijk is
  • zetten krachtige resultaten neer 
  • gaan vooruit, want stilstaan is achteruitgaan
The most effective way to do it, is to do it

CLIËNTEN AAN HET WOORD

Michaël – Bouw

Van arbeider tot eigenaar van een succesvol bedrijf met 30 medewerkers. Hij frustreerde zich regelmatig dat zijn team niet deed wat hij verwachtte. 

“Ondertussen werk ik al meer dan een jaar met Lisa. Ik ben gaan inzien dat ik heel vaak dingen uitsprak – mijn verwachtingen – en dat daar niets mee werd gedaan. Ik dacht altijd ‘ik heb het toch gezegd? Waarom wordt er niets mee gedaan? Ik kan beter tegen de muren spreken…’ Lisa confronteerde me met het feit dat ik geen afspraken maakte. Samen zijn we gaan werken rond heldere communicatie. Waaronder duidelijke afspraken maken, op verschillende vlakken in mijn leven. Met als resultaat dat mijn bedrijf soepeler loopt, ik betere relaties heb met mijn leveranciers, team en klanten. Ook op persoonlijk vlak is er veel meer helderheid en rust. Wat ook maakt dat mijn doelstelling om over 4 jaar omzet en aantal medewerker te verdubbelen, gewijzigd is naar 3 jaar. Door helderheid te creëren, duidelijk te communiceren en afspraken te maken, gaat er een enorme wereld aan mogelijkheden open.”

Tom –  Horeca

Lange dagen draaien was nu eenmaal wat hij jaren deed, zonder enig probleem. Het bedrijf groeide elk jaar. Toch ging het groeien de afgelopen jaren moeizamer. Tom was met veel dingen tegelijk bezig wat enorm veel energie vroeg.

Hij wou meer tijd om de toekomst van het bedrijf te garanderen en écht aanwezig te zijn bij zijn partner en kinderen. Hij wou meer vitaliteit om ’s avonds energie te hebben. Om er ‘echt te zijn’.

Na 6 maanden samenwerken met Lisa vertelt hij het volgende:
“Lisa hielp me te focussen op wat écht belangrijk is. Haar aanpak is confronterend, altijd eerlijk en direct. Ik ben doel- en resultaatgericht gaan werken. De impact is zichtbaar voor mezelf én voor mijn omgeving.
Bij mijn gezin ben ik meer betrokken, aanwezig en energiek. Ik bouw nu aan een leven dat mij voldoening geeft en bijdraagt.
Daarnaast is de omzet van mijn bedrijf gestegen met 20% in een half jaar. Ik ben in staat er te zijn voor mijn team, hen aan te sturen, en niet onbelangrijk: energiek de dag afsluiten.
Het traject laat me enorm hard groeien (zowel zakelijk als persoonlijk). Ik zie deze samenwerking dan ook nog vele jaren doorgaan.”